Workout Åre

Ihop med Mikael Persbrandts röst i högtalaren och hans bok ”så som jag minns det” har jag kört 85 mil genom ett fantastiskt blommande Sverige och hamnat i Åre. Vilken roadtrip! Bagaget laddat med träningskläder och en maskeraddräkt. Vilken helg!

På vägen upp stannade jag utanför Fillipstad och övernattade på ett fantastisk bed & breakfast  https://www.asphyttanmettahouse.se/
Här fick jag förstklassig  service utav Phillipa och Simon. Så mysigt! Phillipa skickade med mig snacks för resan och jag drog vidare. Vilka fina människor. Älskar dessa möten med människor.

 

Väl framme checkade jag in på Holiday club och fick en vacker utsikt över bergen och Åresjön. Hämtade ut mina biljetter till de klasser och föreläsningar jag bokat mig på och fick min goodiebag. Alltså det här är sån livsnjutning för mig!! och då har jag inte ens fått träffa mina idoler än!

 

Och som jag har njutit av denna helg! Föreläsning med min stora förebild Linus Johansson @friskgymnasten, följt av föreläsning om pulsträning och sen mycket väl passande en fredagskväll ”Partyyoga”. Inte varje dag man yoga till avicii med glitter på hela kroppen. Budskapet i denna klass var dock hur man kan glittra inuti sin kropp.

Upp och hoppa! Njuta av god frukost och kaffe på balkongen med bästa vyn.  Löpintervaller med Jönköpings Tony Haterfnejd. Grymt pass med en mycket duktigt instruktör. Dagen flöt på med Mamma run och Ruffie. Som en sjukt fin bonus fick jag plats på min nästa stora idols klasser, som till en början va fullbokade, meditation och yinyoga med Cecilia Gustavsson @holistictrainning. Älskar hennes energi, älskar att vara i hennes närvaro, älskar hennes röst, hennes budskap.

Idag har jag promenerat i mysiga Åre och väntar nu på fler klasser med Cecilia och Linus, SOMA MOVE och SOMA MIND och även ett tufft pass med @kraftmark.
Perfekt uppladdning för min 10 timmars resa hem till Småland igen.

Sup på Åresjön

Alphyttans bed & breakfast