Må väl på Villa Strömsfors

Foto Katrin Bååth
Foto Katrin Bååth
Foto Sara Landstedt

Träning, god mat, bastubad, poolhäng, mysigt sällskap, egen tid, återhämtning, mycket skratt och helt fantastiska rum. Allt detta i en och samma helg i ett och samma hus. Välkommen till Villa Strömsfors!

EN TRÄNINGSHELG UTÖVER DET VANLIGA.

Vill du unna dig en helg full av träning och inspiration i en unik miljö. Det här är träningshelgen för dig som vill komma ifrån stress och press. Här lär vi oss att röra kroppen på allra bästa sätt, lagar och äter god mat och bor i magiska rum. Vi håller till på Villa Strömsfors utanför Svenljunga. Vi är en liten grupp som tillsammans skapar känsla och kvalitet. Här nns utrymme för skratt och glädje, svett och tårar, bastu och chill, ligga i sängen och läsa en bra bok, hitta nya muskler och nya vänner. Detta är träningshelgen med det lilla extra.

DATUM: 6–8 SEPT. PLATS: VILLA STRÖMSFORS 1, SVENLJUNGA.
PRIS: 4 995 KR/PERSON

Fredag 6 sept, incheck 16:00 – Söndag 8 sept kl 12:00
Under denna helg har du chans att avnjuta klasser som Soma Move, Soma Mind, Freepower, Löpning, Promenader och Styrka/Kondition (schema skickas ett par veckor innan helgens start).

Inbjuden gäst även denna helg är bästa Amanda Dahlbacka från Salong Nr 10 som bjuder på basturitual och erbjuder ansiktsbehandlingar och massage.
Så lyxigt och mysigt!

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!
Anmälan till info@rebeccaekstrom.se. Meddela eventuella allergier eller kostpreferenser vid anmälan.

Hoppas vi ses!

Kram Rebecca med Crew

Foto Maria Broström

Rebecca Ekström personlig tränare, kostrådgivare & hälsoinspiratör. www.rebeccaekstrom.se | info@rebeccaekstrom.se |Telefon: 070 – 3164403.