Små tacksamheter i livet

Funderar på vad som gör att jag älskar livet mer nu än någonsin.

För att jag börjat ta mer ansvar över mig själv, mina tankar, mina handlingar och framförallt vad jag vill med mitt liv. Jag har alltid lyssnat till mitt hjärta men jag har inte alltid vågat stå för vad det känner eller följt det. Idag vågar jag det. Det är en sån frihet. En trygghet.

Har funderat över tacksamheten över det liv jag har. Det finns så mycket små saker. En vän som jag i dagarna har haft kontakt med är sjuk och att skriva med henne fick mig att tänka ännu mer på de saker jag är tacksam över. På så sätt blir livet mer positivt, enklare och liksom mer rikt.

Nu ska jag börja lista 100 saker som jag är tacksam för. Innehållande en liten tanke för var och en… inte i någon särskild ordning utan bara när det dyker upp…

 • min just nu starka kropp
 • mitt hjärta
 • mitt huvud
 • mina pojkar
 • Havet
 • uffes texter
 • fjärilar
 • berg mot en blå himmel
 • sveriges insatts i vm
 • min studio
 • p4 sommarprat
 • espresso, dubbel
 • leenden
 • kerstin florians sunlotion
 • tidiga morgnar

… under veckan kommer det att fyllas på…

Ta nu ett papper och en penna och börja du med…

Williams tofflor. Ser fortfarande bilden av hans små fötter när han sprang runt i sanden som liten. Idag är fötterna stora som på en vuxen man, storlek 42. Är otroligt tacksam för Alla stunder jag får tillsammans med honom.

 

 

Havet – så vackert, så friskt och så svalkande. En dag ska jag våga slänga mig ut och crawla i det. Nu håller jag mig till kanterna.