Mycket känslor efter träningshelg

Så fokuserad, så nervös, ont i magen, ont i huvudet. Så många läskiga känslor på en gång. Och alla blir som magiskt bortblåsta när jag sätter igång musiken och blickar ut över deltagarna på min Soma Move klass. Det är helt fantastiskt! Vår Topphälsa träningshelg är igång på riktigt.

Svettigt Soma följs utav yin Yoga med finaste Åsa Nyvall. Yin yoga gör underverk! Åsa ger oss alla en härlig känsla i kroppen och påminner oss om att vi oftare ska ta tid för oss själva och bara var i lugnet en stund. Mina tankar tar mig genast till min morgonstund i soffan, där jag stirrandes ut genom fönstret dricker kaffe runt kl 06.00. Här sitter jag länge, länge innan familjen gått upp. Nu ännu mer övertygad att det gör mig riktigt gott. Vi önskar att Åsas behagliga röst fanns att ladda ner. Den är ljuvlig.

I full träningsmundering intar vid buffé på verandan i herrgården. Som vi äter. Det är så gott. Jag kan inte sluta äta laxen, den verkligen smälter i munnen. Ett glas vitt vin och en krämig choklad dessert avslutar denna måltid och kroppen känner sig mycket nöjd enda in i själen.

De flesta deltagarna öka på trivselfaktorn och kryper ner i de varma källorna i spaet. Så gött för trötta muskler.

Tack och go natt! Jag är skitslut…

Uppe med tuppen! Solen är på väg upp och himmeln är blå. 2km powerwalk, 4km jogg eller yoga klass väntar innan frukost. Detta älskar jag. Ut och jogga, sen äta frukost. Det blir ju inte direkt sämre när det är hotell frukost.

Dagen rullade på med Soma Move, Moveoo, Move your Body, Yoga och Body Fit. Vi hade alltså José Nunez, Johanna Antonsson, Åsa Nyvall, Anna Andersson och Dflex på besök hos.

Varm i hela hjärtat står jag och tittar ut över röda glada ansikten, tjejer som provar somriga träningskläder och någon som unnar sig hudanalys. Hör skratten, musiken och tjuten från de som börjar känna av träningsvärken. Känner lukten av spirulinashot och dadelbollar blandat med fräscha Kerstin Florian produkter.

Under dagen lär Åsa oss om våra ”kärleksspråk”. Och efter att svarat på frågor så visade det sig att mitt va ”Tid tillsammans” – Du vill ha tid med den du älskar. -Va???!! skulle min sambo säga, du som aldrig är hemma.  Det står dock, kvalitetstid och vill man verkligen bekräfta mitt kärleksspråk så är det viktigare att man lyssna på mig än att man ger mig presenter.  Så att sitta i soffan utan tv och mobil och höra om min dag är det du ska satsa på darling och sluta överösa mig med presenter!!!

David ”Dflex” Seisay med en galet stor rygga av erfarenhet både av livet och av träning gav inspiration och tips för att lättare lyckas med kost och träning:

  • Prioritera dig själv
  • No more excuses!
  • Struktur
  • Syftet?

Vi låter dagens alla intryck, budskap och grymma träningsvärk sjuka in över en trerätters i herrgården. Lax med ingefära och passionsfrukt, kalv ytterfilé med potatiskräm och chokladkaka med svartvinbärs sorbet. Alltså vilket avslut. Jag och min bordskompis pratade om tonårsbarn, kärlek, nätdejt och champagnesorter. En mycket mysig middag.

Tack och go natt, skitslut även denna kväll!

Med en timmas mindre sömn i kroppen gav vi oss ut på morgonjogg och powerwalk 8.00. Lite kallare men fortfarande ljuvligt!

Denna dag höll jag endast i morgonjogg så här kunde jag njuta av yinyoga med Anna, Moveoo med José och Bikini Fit med Dflex. Och jag lovar att det krampar fortfarande både i mage och rumpa efter Davids övningar. Och tänk att man kan göra så mycket roligt, grymt jobbigt och utmanande på boll. Som vi slet! och som vi skrattade. Det kan José intyga.

Vem säger att det inte är kul att träna?!

En god lunchbuffé i herrgården fick knyta ihop denna helg.

Man blir så tacksam över livet efter en sådan här helg. Tacksam för alla möten med fina människor. Tacksam över en kropp som kan och som med rätt push orkar mer än man kan tro.

Tacksam över sol, ljus, värme och att dricka kaffe vilandes mot en husvägg.

Stort tack till alla som va med och gjorde denna helg till ett oförglömligt minne.

Vi hälsar er varmt välkomna tillbaks i november!

Min kväll avslutades på fotbollsplanen  med min lilla kärlek. Nu är fotbolls vädret här! Vi hejande föräldrar är så glada att slippa långkallingar och tumvantar.

Somnar med ett stort leende – skitslut, men så go i kroppen.