Det är på träningsresa det händer

Nu är vi på Kreta med Topphälsa och Apollo.

Det är verkligen här det händer. Här sätter saker och ting igång i kroppen. Det kan vara tufft. Det kan vara befriande. Tårar faller både av lycka och sorg. Men man går stark ur det. För man har lyssnat. Lyssnat till sitt hjärta, lyssnat till sin kropp. Man drar liksom ur en  propp och efter all skit som strömmar ur kommer bara kraft. Kraft och kärlek.

Det är därför jag älskar att åka på detta. För mig själv men också för att se andra tömmas och lyckas. Jobba, jobba med sin kropp och sina känslor.

Mitt resesällskap är lilla kussen och leopard women. Alltså vi tre tillsammans, en så himla bra trio. Jag är så otroligt stolt över dessa båda. Lilla kussen som hittat sin inre kraft och övervunnit kroppens trötthet och huvudets tankar om att ge upp. Hon har visat sig själv att hon kan och att viljan att lyckas finns. Hon har hittat tron på sig själv. Hon hade det bästa sällskapet upp för berget som gjorde att hon tog sig hela vägen upp till toppen. Vilken styrka! Vilken lycka! När jag mötte henne på det lilla fiket nere vid havet efter cyklingen drogs proppen ur och tårarna forsade. Från oss båda. Så stolta. Men hon undrar hela tiden varför hon inte kan sluta gråta. Det är just här det händer grejer. Just här.

Leopard Women är starkare än någonsin. Hennes inre kraft är oslagbar. Hennes utmaning är att känna sig nöjd och finna lugnet i att ge kroppen vila och återhämtning. Två gånger redan har hon avstått ett pass för att ligga i solstolen i leopard bikini och bara njuta av livet. Och just för att kroppen sa det, -Vila dig nu, ligg bara här och lapa sol en stund. Det är också en styrka. Jag är såå stolt över henne.

Från och med nu gör vi bara saker som får oss att känna oss som bättre, gladare och lugnare människor.

Vi bor på en mycket fin anläggning utanför Chania, Kreta. Vi äter otroligt god mat, ni vet frukt och grönt har ju fantastiska smaker i denna del av världen, och testar massor av rolig träning. Vi solar, vilar, tar massage, dricker cava och kalla öl och shoppar lite grann. Vi pratar om så mycket, vi gråter lite och vi skäller lite. Men framför allt så skrattar vi sååå mycket. Vilket är tufft med all träningsverk.

Skickar med lite bilder från det vi gjort hittills i veckan

Cykelgänget på väg upp för berget

 

Väl upp – MAGISKT!
Välförtjänt kaffe när vi kom ner igen

 

 

 

 

Crawlskolning
Här badar vi. KÄRLEK

 

 

Vill så gärna bli någon cm längre!!!
Vikter på
Funktionella styrkan