Rensa, Soma och Löpning – alla bidrar med frihetskänsla

Januari skulle bli den månad då jag skulle rensa, skänka och slänga. Göra rum, få lugn och skapa energi. Januari blev den månad som jag handlade mer än någonsin! Bara fyllde på! Gjorde ett nytt försök i februari. Inget blev slängt men jag handla heller inte särskilt mycket nytt. Mars gav jag upp och förväntade mig inte ens att ta tag i det.

Men så kom april!! Och en fin själ, min stora förebild, bloggade om just detta och jag satte fart. Började rensa och röja, skänka, sälja och slänga. Vilken frihetskänsla! och så fint det blev hemma och herregud va tid man sparar tid när man hittar allt mycket fortare. Jag har dock en heldel kvar så maj fortsätter i rensningens tecken. Så härligt att ha någon som inspirerar och får en att ta tag i saker man länge velat göra något åt. Någon som tipsar och vägleder och vars ord får en att lyckas.

April och maj har fortsatt leverera. Soma Move klasser och Löpgruppen är igång. Två klasser som definitivt fyller mitt hjärta. Soman med sitt underbara flow där kroppen blir stark och rörlig. Älskar att titta ut över dessa tjejer och ta del av deras fokus och fantastiska energi.

Löpgruppen har hunnit ses tre gånger redan och jobbat styrka, fartlek och intervaller. Vi slipar hela tiden på vår hållning och vårt löpsteg. Svettigt värre men med en grym kämparglöd och faktiskt många stora leenden. Viljan att se sig själv och andra lyckas är stor och de peppande orden haglar. Glädjen är stor hos mig när deltagarna blir stolta över sig själva.

Vilja, kämpa och tro på sig själv!

 

 

Uppvärmning i löpskolan
Intervallöpning